Ochrana osobnych udajov - projekt, smernice

Prečo práve naša spoločnosť


Naša spoločnosť sa venuje ochrane osobných údajov od roku 2001. Najskôr to bolo na živnosť, neskôr sme založili spoločnosti EuroTRADING s.r.o. V roku 2010 sme začali ponúkať klientom aj služby v oblasti ochrany utajovaných skutočností a pripravovať spoločností na oboznamovanie sa s utajovanými skutočnosťami na úrovni tajné a prísne tajné v súlade so zákonom č. 215/2004 Z.z. o ochrane utajovaných skutočností. Keď dosiahol počet našich spokojných zákazníkov číslo 2000, založili sme spoločnosť TOMIRA s.r.o., ktorá sa špecializuje na štátnu správu, orgány štátnej moci a organizovanie školení a seminárov. Obe spoločnosti patria do skupiny BPIS a úzko spolupracujú.

Ku dňu 14.1.2017 sme vyškolili 2476 osôb, vypracovali sme viac ako 4000 bezpečnostných projektov a v zastupovali sme klienta pri 17 úspešných kontrolách z Úradu na ochranu osobných údajov. Ďakujeme za Vašu dôveru. Aj vďaka Vám sme lídrom v oblasti ochrany osobných údajov.




Momentálne máme ako jedna z mála spoločností na trhu :


   viac ako 15 ročné skusenosti (prax od roku 2001)
   viac ako 4000 spokojných zákazníkov
   viac ako 4800 registrovaných klientov, ktorým poskytujeme poradenstvo a iné služby
   17 úspešných kontrôl z UOOU
   poistenie prípadnej škody až do výšky 60.000 ,- EUR


Naša spoločnosť


  má   9   analytikov informačných systémov
  má   1   pracovníka, ktorý ma previerku na stupeň utajenia dôverné a tajné
  má   6    odborných školiteľov
  má   2    servisných technikov na kamerové systémy
  má   6    zodpovedných osôb na základe §23, ktoré absolvovali skúšky na UOOU
  má   86   zmluvných partnerov
  má   6    pobočiek po celom Slovensku
  má vlastné právne oddelenie


Na záver zopár rád pri výbere spoločnosti :


  nekupujte si pocit falošného bezpečia, ktorý vám vydrží do prvej kontroly
  nedajte sa zmiasť, že legislatívne správne spracovaný projekt sa dá vypracovať podozrivo lacno
  nekupujte si iba projekt, ale objednajte si všetko čo budete potrebovať pri napĺňaní zákona v praxi
  spýtajte sa, koľko vás bude stáť následná aktualizácia projektu, alebo poradenstvo
  spýtajte sa čo v prípade, ak k vám príde kontrola
  spýtajte sa či máte v cene aj súčinnosť pri kontrole, pomože vám niekto pripraviť sa na ňu, bude niekto pri vás počas kontroly
  pomôže vám niekto s odbornou/právnou radou pri prípadnom správnom konaní, alebo podaní námietok
  preverte si dobu pôsobenia firmy v oblasti ochrany osobných údajov
  nebojte sa vypýtať si od firmy referenčné listy
  nebojte sa spýtať firmy na čokoľvek, iba silná spoločnosť vám dá relevantné informácie
  ochrana osobných údajov nie je to isté ako kúpiť si notebook, ku každému prevádzkovateľovi je potrebné pristupovať individuálne
 

ZA NÁS HOVORIA REFERENCIE A VÝSLEDKY DOSIAHNUTÉ POČAS 15 ROČNEJ PRAXE A PRETO STE S NAMI V BEZPEČÍ
( je dobré spoľahnúť sa na silného partnera )